Dāsni ieleju veļas mašīnā stipru kafiju, bez smaržīgā dzēriena pat neuzņemos to slēgt iekšā

Kā gudrās mājsaimnieces izmanto kafiju? Ticiet man, šis gardais dzēriens ir paredzēts ne tikai sirsnīgām sarunām draugu kompānijā. Kafiju var droši lietot veļas mazgāšanai. Turklāt jums nav jāuztraucas par savu iecienītāko apģērbu. Pēc šāda līdzekļa viņas izskatīsies lieliski.

Kā izmantot kafiju

Kafija ir lielisks palīgs cīņā par piesātinātas krāsas saglabāšanu. Dažreiz gadās, ka lietas zaudē savu sākotnējo nokrāsu, kļūst blāvākas, garlaicīgākas. Kafija viegli atrisinās šo problēmu. Bet mēs runājam tikai par melnām lietām. To ir būtiski ņemt vērā!

Jūs varat pievienot kafiju vai tēju, lai atsvaidzinātu lietas tumšos toņos. Pārliecinieties, vai veļas mašīnā nejauši neiekļūst balts vai krāsains priekšmets. Melnām drēbēm kafiju nevajadzētu žēlot. Izmantojiet šķīstošo dzērienu vai uzvāriet tasi kafijas.

Kafijas daudzumu vislabāk var aprēķināt, pamatojoties uz lietu skaitu, kas ielikts veļas mašīnas cilindrā. Ja tas ir gandrīz pilns, tad labāk ir pagatavot divas vidējas kafijas tases. Veļas tvertnē jāpievieno šķidrums, vienkārši ielejiet šādu līdzekli uz netīrām melnām drēbēm. Ja kafija mājā pēkšņi ir beigusies, tad to var viegli aizstāt ar tasi stipras melnās tējas.

Starp citu, kafiju veļas mašīnā var ieliet ne tikai tieši uz auduma. Mēģiniet pievienot veļas mīkstinātāja tvertnei kafiju. Tikai šeit ir vissvarīgākā nianse. Neļaujiet kafijas biezumiem vai citiem kafijas atlikumiem, kas nav izšķīduši, iekļūt veļas mazgājamās mašīnas iekšpusē. Pirms produkta ieliešanas mašīnā labāk to kārtīgi izkāst.

Labs  palīgs

Ja jums nepatīk kafijas dzēriens, tad mazgāšanas kvalitāti var uzlabot citi produkti. Lieliski tiek galā ar šādu uzdevumu, piemēram, sāls. Tiek uzskatīts, ka sāls neļauj jaunām lietām izbalēt un piešķir vecajām lietām spīdumu. Sāls kristāli novērš ziepju vielu pielipšanu pie jūsu apģērba šķiedrām, liekot tām izskatīties kā tikko pirktām.

Lasi arī: Lauru lapas neizmanto tikai uzturā! Tu būsi pārsteigts, kā tās var izmainīt tavu dzīvi

Noderīgas zināšanas

Arī parastie pipari var nākt palīgā. Tiek uzskatīts, ka šis līdzeklis veicina apģērba krāsu un toņu saglabāšanu. Skalošanas nodalījumā jāpievieno tējkarote piparu, bet pēc tam jāizvēlas mazgāšanas režīms ar aukstu ūdeni.

Pipari noņems novecojušas mazgāšanas līdzekļu pēdas, kuru dēļ auduma krāsa ir izbalējusi un neskaidra. Jūs varat pamanīt efektu jau no pirmās reizes, tāpēc noteikti izmēģiniet šo triku  uz savām drēbēm.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment